Steun ons

Super dat je op deze pagina bent terecht gekomen!
Wil jij ook graag iets doen voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen die iemand verloren zijn?
Dat kan! Je kan ons steunen op verschillende manieren:

Wil jij vrijwilliger worden bij Missing You?

Er zijn verschillende taken die je als vrijwilliger kan doen, afhankelijk van jouw interesses en talenten. Enkele mogelijkheden:

 • meehelpen aan de jaarlijkse ontmoetingsdag
 • organiseren en begeleiden van praatgroepen
 • schrijven voor de website
 • flyeren voor activiteiten
 • getuigen over jouw verliesverhaal tijdens vormingen aan externen
 • vormingen geven aan mensen die op professioneel vlak in contact komen met rouwende kinderen en jongeren
 • sponsoring zoeken

Jij krijgt:

 • de kans om jonge rouwenden te ondersteunen = zinvol vrijwilligersengagement
 • een basisopleiding tot vrijwilliger worden, voorzien door Missing You
 • ondersteuning en intervisiemomenten met een enthousiast en gemotiveerd team van vrijwilligers – je zal er niet alleen voor staan
 • alle afgesproken gemaakte kosten voor de organisatie en vervoersonkosten worden terugbetaald
 • doorgroeimogelijkheden naar leidinggevende vrijwilligersfuncties (zoals Raad van Bestuur)
 • een onvergetelijke ervaring

We organiseren twee instapmomenten per jaar voor nieuwe vrijwilligers: in januari en in september.

Afhankelijk van waar je woont/verblijft, mail je naar:

Contacteer ons om de eerstvolgende data voor een basisopleiding vrijwilliger worden te ontvangen.

Je wordt vooraf uitgenodigd op een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kan je al jouw vragen stellen en toetsen we jouw verwachtingen over vrijwilligerswerk af aan de onze. We kijken er al naar uit jou te ontmoeten!

Doneren

Onze organisatie wordt gedragen door een team enthousiaste vrijwilligers. We vinden het fijn dat het engagement van deze jonge vrijwilligers tot zo’n mooie resultaten leidt. Echter zijn er aan het organiseren van onze activiteiten ook kosten verbonden. Het is dan ook fantastisch als we op jouw steun mogen rekenen voor een financieel duwtje in de rug!

Giften kunnen gestort worden op ons rekeningnummer BE21 0882 3738 8903. Hierbij kan geen fiscaal attest worden uitgeschreven.

Missing You is ook elk jaar geregistreerd als goed doel voor de “Warmste Week” van Studio Brussel.

Wil je een plaatje aanvragen, eten en drinken verkopen op een kerstmarkt, een fuif organiseren,…? Doen! 🙂 Vanaf september kan je jouw goed doel (Missing You) selecteren en je actie registreren via dewarmsteweek.be. Jullie opbrengsten komen dan ook bij ons terecht.

We willen je van harte bedanken voor jouw financieel steun! Dit maakt het voor ons mogelijk onze werking verder uit te bouwen en een waardevolle steun te bieden aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen in rouw.

Sponsoren

Missing You droomt ervan dat elke jonge rouwende antwoord vindt op zijn vragen en zich gesteund voelt. Daarom willen we dat deze website letterlijk een startpagina is voor rouwende kinderen, jongeren en jongvolwassenen, die hen op weg helpt bij het vinden van raad en hulp. Onze bezoekers kunnen hier lezen, maar ook kijken en luisteren en natuurlijk vragen stellen aan het Missing You-team en in contact komen met lotgenoten.

Missing You organiseert ook activiteiten voor rouwende kinderen, jongeren en jongvolwassenen, dankzij een team van vrijwilligers en in samenwerking met partners. Tijdens deze activiteiten kunnen jonge rouwenden lotgenoten ontmoeten en zo steun en erkenning vinden.

Met onze vormingen willen we mensen die op professioneel vlak in contact komen met rouwende kinderen en jongeren tonen hoe ze deze groep zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Om deze website te kunnen onderhouden en de activiteiten tegen een lage prijs te kunnen aanbieden, zijn giften en sponsoring heel erg welkom. Steun je liefst een concrete activiteit of een bepaald project, dan geven wij hier graag meer uitleg over.

Heb je een lokaal dat we kunnen gebruiken voor gespreksgroepen of vormingen? Kan je ons helpen met het lay-outen of printen van drukwerk? Kan je onze organisatie meer bekendheid geven? Dan vernemen wij dit graag. Stuur een mailtje naar info@missingyou.be en wij nemen contact op.

Missing You bedankt je voor jouw steun!

Trooper

Wist je dat je heel eenvoudig geld kan inzamelen voor Missing You zonder dat het jou moeite of ook maar één eurocent meer kost? Door online te shoppen via het digitale platform Trooper breng je met een paar muisklikken geld in het laatje van onze vzw.

Wat moet je doen?Trooper Logo
1. Surf naar de Trooperpagina van Missing You
2. Klik op de online winkel waar je een aankoop wil doen.
3. Shop verder zoals je altijd doet.

Voor jou verandert er helemaal niets. Je betaalt de normale prijs voor je digitale aankopen. Omdat je je aankoop echter doet via de Trooperpagina stort de webshop een deel van het door jou betaalde bedrag door aan Missing You. Wij kunnen op onze beurt deze donaties goed gebruiken om onze werking te verbeteren.

SPREAD THE LOVE
X