Steun ons

Super dat je op deze pagina bent terecht gekomen!
Wil jij ook graag iets doen voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen die iemand verloren zijn?
Dat kan! Je kan ons steunen op verschillende manieren:

Doneer

Onze organisatie wordt gedragen door een team enthousiaste vrijwilligers. We vinden het fijn dat het engagement van deze jonge vrijwilligers tot zo’n mooie resultaten leidt. Echter zijn er aan het organiseren van onze activiteiten ook kosten verbonden. Het is dan ook fantastisch als we op jouw steun mogen rekenen voor een financieel duwtje in de rug!

doneer rechtstreeks aan missing you

domiciliering

Steun ons maandelijks! Zodra je dit formulier verzendt, word je uitgenodigd om een eerste betaling uit te voeren. Dat is meteen je “handtekening” en dus je officiële toestemming voor de bank om nadien maandelijks eenzelfde bedrag van je rekening te halen en door te storten naar Missing You (*). 

ALS JE ZELF EEN BEDRAG WIL INGEVEN,
VERGEET NIET “€ ANDER BEDRAG” AAN TE VINKEN

eenmalig

Eénmalig doneren kan via een klassieke overschrijving naar spaarrekeningnummer BE21 0882 3738 8903 van Missing You.
Of nog eenvoudiger:
doneer online door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.

ALS JE ZELF EEN BEDRAG WIL INGEVEN,
VERGEET NIET “€ ANDER BEDRAG” AAN TE VINKEN

Bedrag € -

(*) Je kunt je domiciliëring stoppen wanneer je dat wil, door ons een mail te sturen. Alleen betalingen die al geprogrammeerd staan, zullen nog doorgaan. 

Wanneer je per ongeluk koos voor terugkerende betalingen of je koos een hoger bedrag dan je van plan was, dan kan het te veel betaalde bedrag worden terugbetaald. Neem in dat geval contact op met ons.

Vind hier onze verkoopsvoorwaarden.

doneer via de koning boudewijnstichting

Voor rechtstreekse giften aan Missing You kunnen wij je geen fiscaal attest sturen. Wil je wél een attest, steun ons dan via de Koning Boudewijnstichting.

  • ontvang een fiscaal attest bij schenkingen vanaf €40
  • stort een bedrag op rek.nr. BE10 0000 0000 0404 van de
    Koning Boudewijnstichting
  • vrije mededeling “L40053.004: Filantropische Actie AC – Missing You“ of gestructureerde mededeling ***124/0053/00457***

doneer via DE "WARMSTE WEEK"

Missing You is ook elk jaar geregistreerd als goed doel voor
de “Warmste Week” van Studio Brussel.

Wil je een plaatje aanvragen, eten en drinken verkopen
op een kerstmarkt, een fuif organiseren…? Doen! 🙂
Vanaf september kan je jouw goed doel (Missing You) selecteren
en je actie registreren via dewarmsteweek.be.

Jullie opbrengsten komen dan ook bij ons terecht.

word Sponsor

Missing You droomt ervan dat elke jonge rouwende antwoord vindt op zijn vragen en zich gesteund voelt. Daarom willen we dat deze website letterlijk een startpagina is voor rouwende kinderen, jongeren en jongvolwassenen, die hen op weg helpt bij het vinden van raad en hulp. Onze bezoekers kunnen hier lezen, maar ook kijken en luisteren en natuurlijk vragen stellen aan het Missing You-team en in contact komen met lotgenoten.

Missing You organiseert ook activiteiten voor rouwende kinderen, jongeren en jongvolwassenen, dankzij een team van vrijwilligers en in samenwerking met partners. Tijdens deze activiteiten kunnen jonge rouwenden lotgenoten ontmoeten en zo steun en erkenning vinden.

Met onze vormingen willen we mensen die op professioneel vlak in contact komen met rouwende kinderen en jongeren tonen hoe ze deze groep zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Om deze website te kunnen onderhouden en de activiteiten tegen een lage prijs te kunnen aanbieden, zijn giften en sponsoring heel erg welkom. Steun je liefst een concrete activiteit of een bepaald project, dan geven wij hier graag meer uitleg over.

Heb je een lokaal dat we kunnen gebruiken voor gespreksgroepen of vormingen? Kan je ons helpen met het lay-outen of printen van drukwerk? Kan je onze organisatie meer bekendheid geven? Dan vernemen wij dit graag. Stuur een mailtje naar info@missingyou.be en wij nemen contact op.

Missing You bedankt je voor jouw steun!

Trooper

Wist je dat je heel eenvoudig geld kan inzamelen voor Missing You zonder dat het jou moeite of ook maar één eurocent meer kost? Door online te shoppen via het digitale platform Trooper breng je met een paar muisklikken geld in het laatje van onze vzw.

Wat moet je doen?Trooper Logo
1. Surf naar de Trooperpagina van Missing You
2. Klik op de online winkel waar je een aankoop wil doen.
3. Shop verder zoals je altijd doet.

Voor jou verandert er helemaal niets. Je betaalt de normale prijs voor je digitale aankopen. Omdat je je aankoop echter doet via de Trooperpagina stort de webshop een deel van het door jou betaalde bedrag door aan Missing You. Wij kunnen op onze beurt deze donaties goed gebruiken om onze werking te verbeteren.

SPREAD THE LOVE
X