Steun ons

Super dat je op deze pagina bent terecht gekomen!
Wil jij ook graag iets doen voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen die iemand verloren zijn?
Dat kan! Je kan ons steunen op verschillende manieren:

Doneer

Onze organisatie wordt gedragen door een team enthousiaste vrijwilligers. We vinden het fijn dat het engagement van deze jonge vrijwilligers tot zo’n mooie resultaten leidt. Echter zijn er aan het organiseren van onze activiteiten ook kosten verbonden. Het is dan ook fantastisch als we op jouw steun mogen rekenen voor een financieel duwtje in de rug!

doneer rechtstreeks aan missing you

domiciliering

Steun ons maandelijks! Zodra je dit formulier verzendt, word je uitgenodigd om een eerste betaling uit te voeren. Dat is meteen je “handtekening” en dus je officiële toestemming voor de bank om nadien maandelijks eenzelfde bedrag van je rekening te halen en door te storten naar Missing You (*)

ALS JE ZELF EEN BEDRAG WIL INGEVEN,
VERGEET NIET “€ ANDER BEDRAG” AAN TE VINKEN

(*) Je kunt je domiciliëring stoppen wanneer je dat wil, door ons een mail te sturen. Alleen betalingen die al geprogrammeerd staan, zullen nog doorgaan. 

Wanneer je per ongeluk koos voor terugkerende betalingen of je koos een hoger bedrag dan je van plan was, dan kan het te veel betaalde bedrag worden terugbetaald. Neem in dat geval contact op met ons.

Vind hier onze verkoopsvoorwaarden.

eenmalig

Eénmalig doneren kan via een klassieke overschrijving naar spaarrekeningnummer BE21 0882 3738 8903 van Missing You.
Of nog eenvoudiger:
doneer online door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.

ALS JE ZELF EEN BEDRAG WIL INGEVEN,
VERGEET NIET “€ ANDER BEDRAG” AAN TE VINKEN

Bedrag € -

DONEER via de koning boudewijnstichting

Voor rechtstreekse giften aan Missing You kunnen wij je geen fiscaal attest sturen. 
Wil je wél een attest, kan ons steunen via de Koning Boudewijnstichting (*).

 

Stort je gift op het rekening nummer van de Koning Boudewijnstichting
BE10 0000 0000 0404

Gebruik de vrije mededeling “L40053.004: Filantropische Actie AC – Missing You
of de gestructureerde mededeling ***124/0053/00457***

 

(*) Een fiscaal attest kan je ontvangen bij giften vanaf €40.
Een gift is fiscaal aftrekbaar en geeft een belastingvermindering van 45%. 
Een gift van 100 euro kost dus in feite slechts 55 euro.

word Sponsor

Missing You droomt ervan dat elke jonge rouwende antwoord vindt op zijn vragen en zich gesteund voelt. Daarom willen we dat deze website letterlijk een startpagina is voor rouwende kinderen, jongeren en jongvolwassenen, die hen op weg helpt bij het vinden van raad en hulp. Onze bezoekers kunnen hier lezen, maar ook kijken en luisteren en natuurlijk vragen stellen aan het Missing You-team en in contact komen met lotgenoten.

Missing You organiseert ook activiteiten voor rouwende kinderen, jongeren en jongvolwassenen, dankzij een team van vrijwilligers en in samenwerking met partners. Tijdens deze activiteiten kunnen jonge rouwenden lotgenoten ontmoeten en zo steun en erkenning vinden.

Met onze vormingen willen we mensen die op professioneel vlak in contact komen met rouwende kinderen en jongeren tonen hoe ze deze groep zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Om deze website te kunnen onderhouden en de activiteiten tegen een lage prijs te kunnen aanbieden, zijn giften en sponsoring heel erg welkom. Steun je liefst een concrete activiteit of een bepaald project, dan geven wij hier graag meer uitleg over.

Heb je een lokaal dat we kunnen gebruiken voor gespreksgroepen of vormingen? Kan je ons helpen met het lay-outen of printen van drukwerk? Kan je onze organisatie meer bekendheid geven? Dan vernemen wij dit graag. Stuur een mailtje naar info@missingyou.be en wij nemen contact op.

Missing You bedankt je voor jouw steun!

SPREAD THE LOVE
X