Steun ons!

Super dat je op deze pagina bent terecht gekomen!
Wil jij ook graag iets doen voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen die iemand verloren zijn?
Dat kan! Je kan ons steunen op verschillende manieren:

Doneren

Onze organisatie wordt gedragen door een team enthousiaste vrijwilligers. We vinden het fijn dat het engagement van deze jonge vrijwilligers tot zo’n mooie resultaten leidt. Echter zijn er aan het organiseren van onze activiteiten ook kosten verbonden. Het is dan ook fantastisch als we op jouw steun mogen rekenen voor een financieel duwtje in de rug!

doneer rechtstreeks aan missing you

De betaalmodule is nog even “under construction”. Doneren kan tot die tijd nog steeds via ons spaarrekeningnummer BE21 0882 3738 8903.

eenmalig

Wil je een eenmalige donatie doen, vul dan “nee” in bij de keuze voor domiciliëring.

domiciliering

Kies je wel voor domiciliëring, selecteer “ja” en selecteer hoe vaak je een automatische betaling wil uitvoeren.

Bedrag € -

(*) Je kunt je domiciliëring stop zetten wanneer je dat wil. Alleen betalingen die al geprogrammeerd staan, zullen nog doorgaan. Wil je dat dit bedrag teruggestort wordt, dan kan dat ten vroegste 7 dagen na de verwerking van de betaling. Neem in dat geval contact op met ons.

Wanneer je per ongeluk koos voor terugkerende betalingen, kan het te veel betaalde bedrag worden terugbetaald. Neem in dat geval contact op met ons.

Vind hier onze verkoopsvoorwaarden.

Voor rechtstreekse giften aan Missing You kunnen wij je geen fiscaal attest sturen. Wil je wél een attest, steun ons dan via de Koning Boudewijnstichting.

doneer via de koning boudewijnstichting

  • je kan een fiscaal attest ontvangen bij schenkingen vanaf € 40
  • stort een bedrag op het rekeningnummer BE10 0000 0000 0404 van de Koning Boudewijnstichting
  • met de vrije mededeling “L40053.004 : Filantropische Actie AC – Missing You
  • of met de gestructureerde mededeling ***124/0053/00457***

DE "WARMSTE WEEK" VAN STUDIO BRUSSEL

Missing You is ook elk jaar geregistreerd als goed doel voor de “Warmste Week” van Studio Brussel.

Wil je een plaatje aanvragen, eten en drinken verkopen op een kerstmarkt, een fuif organiseren…? Doen! 🙂
Vanaf september kan je jouw goed doel (Missing You) selecteren en je actie registreren via dewarmsteweek.be.
Jullie opbrengsten komen dan ook bij ons terecht.

” We bedanken je van harte voor je financiële steun!
Hiermee kunnen we onze werking verder uitbouwen
en waardevolle steun te biedenaan kinderen, jongeren en jongvolwassenen in rouw. “

Sponsoren

Missing You droomt ervan dat elke jonge rouwende antwoord vindt op zijn vragen en zich gesteund voelt. Daarom willen we dat deze website letterlijk een startpagina is voor rouwende kinderen, jongeren en jongvolwassenen, die hen op weg helpt bij het vinden van raad en hulp. Onze bezoekers kunnen hier lezen, maar ook kijken en luisteren en natuurlijk vragen stellen aan het Missing You-team en in contact komen met lotgenoten.

Missing You organiseert ook activiteiten voor rouwende kinderen, jongeren en jongvolwassenen, dankzij een team van vrijwilligers en in samenwerking met partners. Tijdens deze activiteiten kunnen jonge rouwenden lotgenoten ontmoeten en zo steun en erkenning vinden.

Met onze vormingen willen we mensen die op professioneel vlak in contact komen met rouwende kinderen en jongeren tonen hoe ze deze groep zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Om deze website te kunnen onderhouden en de activiteiten tegen een lage prijs te kunnen aanbieden, zijn giften en sponsoring heel erg welkom. Steun je liefst een concrete activiteit of een bepaald project, dan geven wij hier graag meer uitleg over.

Heb je een lokaal dat we kunnen gebruiken voor gespreksgroepen of vormingen? Kan je ons helpen met het lay-outen of printen van drukwerk? Kan je onze organisatie meer bekendheid geven? Dan vernemen wij dit graag. Stuur een mailtje naar info@missingyou.be en wij nemen contact op.

Missing You bedankt je voor jouw steun!

Trooper

Wist je dat je heel eenvoudig geld kan inzamelen voor Missing You zonder dat het jou moeite of ook maar één eurocent meer kost? Door online te shoppen via het digitale platform Trooper breng je met een paar muisklikken geld in het laatje van onze vzw.

Wat moet je doen?Trooper Logo
1. Surf naar de Trooperpagina van Missing You
2. Klik op de online winkel waar je een aankoop wil doen.
3. Shop verder zoals je altijd doet.

Voor jou verandert er helemaal niets. Je betaalt de normale prijs voor je digitale aankopen. Omdat je je aankoop echter doet via de Trooperpagina stort de webshop een deel van het door jou betaalde bedrag door aan Missing You. Wij kunnen op onze beurt deze donaties goed gebruiken om onze werking te verbeteren.

SPREAD THE LOVE
X