Rouwgroepen voor jongvolwassenen

Missing You wil er graag zijn voor alle jongvolwassenen die een dierbare verloren. Speciaal voor jullie organiseren wij het hele jaar door activiteiten waar wij jou de ruimte en tijd willen geven om met jouw verlies aan de slag te gaan. En dit doe je niet alleen, maar samen met leeftijdsgenoten die net als jij iemand verloren.

Onze maandelijkse praatgroepen voor jongvolwassenen

Tijdens het schooljaar bieden wij creatieve praatgroepen voor jongvolwassenen aan over heel Vlaanderen. Elke maand geven we jou de mogelijkheid om jouw verhaal te delen met leeftijdsgenoten en vinden jullie steun en erkenning bij elkaar. Je praat niet alleen over jouw ervaringen, maar krijgt ook de kans om deze te uiten op verschillende creatieve manieren zoals tekenen, schilderen, boetseren, enz.

In de kalender hiernaast vind je een overzicht wanneer onze praatgroepen voor jongvolwassenen doorgaan. Op elk moment doorheen het jaar kan je aansluiten en je hoeft niks te betalen. Klik door op één van de praatgroepen in de kalender en stuur een mailtje naar het mailadres dat je daar kan terugvinden om jezelf in te schrijven. Tot binnenkort!

Check onze kalender

met alle activiteiten voor jongvolwassenen

september 2022

Leeftijd:

Jongvolwassenen

Regio:

Alles

20sep19:3022:00Jongvolwassenengroep - Leuven

21sep19:0021:00Jongvolwassenengroep - Brugge

26sep19:0021:30Jongvolwassenengroep - Hasselt

26sep19:3021:30Jongvolwassenengroep - Gent

27sep19:3021:30Jongvolwassenengroep - Gent

29sep19:3021:30Jongvolwassenengroep - Antwerpen

Aanbod van anderen

Verschillende collega’s en andere organisaties bieden diverse programma’s aan voor jongeren in rouw. Op deze link vind je alvast een overzicht.

SPREAD THE LOVE
X