Vormingen

Vormingen over rouw

Missing You vindt het belangrijk om ook de context van jonge rouwenden te ondersteunen in het omgaan met rouwende kinderen en jongeren. Zo bieden wij een basisvorming ‘Omgaan met rouw en verlies bij kinderen en jongeren’ aan. Deze vormingen over rouwen proberen we steeds op maat te brengen van ons publiek bv. familie, (toekomstige) leerkrachten, jeugdwerkers, begeleiders en opvoeders, enz. Daarnaast zijn wij ook bereid om workshops te geven aan jongeren over rouw en verlies en hoe zij zelf of met een ander in rouw kunnen omgaan.

In deze basis vormingen over rouwen laten we jullie kennismaken met een hedendaags theoretische model rond rouw waarbij ook meteen de koppeling naar de praktijk wordt gemaakt. Daarnaast nemen we de leeftijdsspecifieke kenmerken van rouw onder de loep. Hoe kan rouw zich uiten in verschillende levensfases en wat zijn hun specifieke noden? Tot slot staan we stil bij de do’s and don’ts omtrent het omgaan met een kind of jongere die rouwt. We werken met interactieve werkvormen en vertrekken vanuit jullie vragen en verhalen.

Interesse?

Voor meer info over vormingen of om een vorming aan te vragen, kan je terecht bij info@missingyou.be.

Duur

Min. 2 uur

Aantal

Een groep van 15 deelnemers is ideaal, aangezien we interactief te werk gaan.  Grotere groepen (tot 24 deelnemers) kunnen in overleg worden afgesproken.

Locatie

We komen naar uw organisatie of geven onze vorming digitaal.

Prijs

300 euro excl. vervoerskosten (vervoerskosten vallen uiteraard weg indien vorming digitaal doorgaat)

SPREAD THE LOVE
X