Rouwen tijdens Corona

Om verder bij te dragen aan ieders veiligheid en gezondheid, willen wij als organisatie onze verantwoordelijkheid verder opnemen om onze deelnemers en vrijwilligers te beschermen door alle fysieke praatgroepen die  t.e.m. 30 juni 2020 nog gepland stonden, niet meer te laten doorgaan.

We maakten een brochure rond afscheid nemen en rouwen in tijden van Corona voor jongeren & jongvolwassenen. Deze brochure is geschreven om jonge rouwenden te ondersteunen in tijden van social distancing, quarantaine en sociaal isolement ter bestrijding van het coronavirus COVID-19. In deze brochure staan we stil bij afscheid nemen en rouwen ‘van op afstand’. We geven informatie en tips mee over de verschillende manieren die je kunnen helpen doorheen jouw rouwproces, maar ook hoe jij iemand anders troost en steun kan bieden. Maar dan wel van op afstand…

In deze bijzondere tijden is het belangrijk om verbonden te blijven met jezelf, je familie en iedereen die altijd dierbaar voor je zal zijn.
We vinden het vanuit Missing You daarom ook ontzettend belangrijk om met de deelnemers uit onze praatgroepen verbonden te blijven.

Daarom zullen bepaalde creatieve praatgroepen online doorgaan. We hopen om op deze manier, ondanks de huidige maatregelen,
toch als lotgenoten met elkaar in contact te blijven en de praatgroepen in een iets aangepaste vorm te laten doorgaan.

De online creatieve praatgroepen worden per regio georganiseerd.

Ook nieuwe mensen die willen deelnemen aan de online groepen zijn welkom.
Iedereen kan gratis en vrijblijvend deelnemen aan deze online lotgenotengroepen.

Inschrijven en deelnemen kan door een mailtje te sturen.

juli 2020

Leeftijd:

Alles

Regio:

Alles

13jul(jul 13)00:0018(jul 18)00:00Rouwkamp 2020

SPREAD THE LOVE
X