Acties voor de Warmste Week

Logo De wWrmste Week

Acties voor de Warmste Week

Het is alweer bijna zover! Ook deze winter duiken 3 Studio Brussel-presentatoren een week het glazen huis in. En ook jullie organiseren weer massaal acties om onze organisatie te steunen:

  • De Vereniging voor Weduwen en Weduwnaars in het Waasland vzw organiseert een eetfestijn ten voordele van Missing You, voorafgegaan door de monoloog ‘Tot aan de Hemel’ van Nadia Le Jeune.

Benefiet Stekene
(klik op de afbeelding om te vergroten)

  • Bieke en Jelle zijn momenteel al aan het wandelen voor hun inzamelactie! Jullie kunnen hen sponsoren per kilometer. Like en volg hun Facebookpagina en stuur hen daar volgend berichtje: ‘ik sponsor… cent per kilometer’! Of contacteer hen via de contactpagina op hun blog ‘Gepakt en gezakt.
  • Christophe Reynaert zal van Brugge naar Kortrijk stappen. “100 Kilometer langs kronkelende wegen, omdat je na een lange verwerkingsperiode ook heel wat bocht en wringwerk hebt moeten weten te doorstaan!” 
  • De studenten Rechten van UGent organiseert opnieuw de  fuif ‘Justice for Life’, op 13 december in het nieuw Gerechtsgebouw in Gent.

Wil jij ook een actie voor Missing You organiseren? Registreer die via de Warmste Week en stuur ons een mailtje op info@missingyou.be.

Alvast een dikke, warme merci aan jullie allemaal!
SPREAD THE LOVE


X