Lancering educatief spel ‘Vaar Wel’

Lancering educatief spel ‘Vaar Wel’

Missing You vzw lanceert een laagdrempelig bordspel om met jongeren in dialoog te gaan over rouw en verlies.

Missing You ijvert immers voor een warme samenleving waar voldoende ademruimte is om te rouwen. We zetten bij al onze activiteiten in op de veerkracht van kinderen en jongeren en geloven sterk in het steun leren zoeken en vinden bij elkaar. We zijn er ook van overtuigd dat de vorming van kinder- en jongerenbegeleiders over deze thematiek een belangrijke preventieve peiler vormt om een breed maatschappelijk draagvlak te creëren. Ter gelegenheid van de lancering van ons nieuwe bordspel bieden wij dan ook een gratis vorming aan.

Zin om je te verdiepen in rouw- en verliesverwerking bij kinderen en jongeren?
Getriggerd om met dit kant-en-klare bordspel aan de slag te gaan met jouw groep?

Teken hier dan alvast in voor de gratis vormingssessie in jouw provincie. Aansluitend stellen we het bordspel voor en kan je dit inkijken en/of vrijblijvend aankopen aan een lanceringsprijs van 35 Euro (i.p.v. 45 Euro).

woensdag 25/09 Gent (13u45-17u)
Schrijf je nu in!

woensdag 2/10 Brugge (13u45-17u)
Schrijf je nu in!

woensdag 9/10 Leuven (13u45-17u)
Schrijf je nu in!

woensdag 16/10 Antwerpen (13u45-17u)
Schrijf je nu in!

woensdag 23/10 Hasselt (13u45-17u)
Schrijf je nu in!

Dit spel werd ontwikkeld en vormgegeven door de Aanstokerij vzw.

SPREAD THE LOVE


X