Registreer je actie voor de Warmste Week

Logo De wWrmste Week

Registreer je actie voor de Warmste Week

Het is alweer bijna zover! Ook deze winter duiken 3 Studio Brussel-presentatoren een week het glazen huis in. En wij hopen dat jullie ook weer zo massaal als de voorbije jaren onze organisatie steunen door een actie te organiseren.

Vanaf 18 september kan je je actie ten voordele van Missing You registreren op de website van de Warmste Week.

Maar dat houdt sommigen niet tegen om nu al in gang te schieten:

  • Christophe Reynaert zal van Brugge naar Kortrijk stappen. “100 Kilometer langs kronkelende wegen, omdat je na een lange verwerkingsperiode ook heel wat bocht en wringwerk hebt moeten weten te doorstaan!” 
  • De Vereniging voor Weduwen en Weduwnaars in het Waasland vzw organiseert een eetfestijn ten voordele van Missing You, voorafgegaan door de monoloog ‘Tot aan de Hemel’ van Nadia Le Jeune.
  • Bieke en Jelle zijn momenteel al aan het wandelen voor hun inzamelactie! Jullie kunnen hen sponsoren per kilometer. Like en volg hun Facebookpagina en stuur hen daar volgend berichtje: ‘ik sponsor… cent per kilometer’! Of contacteer hen via de contactpagina op hun blog ‘Gepakt en gezakt’.
Alvast een dikke, warme merci aan jullie allemaal!
SPREAD THE LOVE


X